Overal in de stad

Kerstmis brengt mensen bij elkaar en wordt door heel Amsterdam op de meest diverse locaties gevierd. Het Amsterdams Kerstkoor draagt graag daaraan bij met haar sfeervolle optredens op straten en pleinen. Het koor wordt langzamerhand een bekend fenomeen in de stad. We mogen inmiddels rustig van een traditie spreken. Gaat u in december de stad in? Grote kans dat u ons tegenkomt!

Greep uit onze optredens

In de afgelopen jaren heeft het koor een onmisbare bijdrage geleverd aan de kerstsfeer op diverse kerstmarkten en in winkelstraten. Een greep uit de talrijke locaties waar wij  al optraden:

• Beethovenstraat
  • Centraal Station
  • Div. personeelsfeesten
  • Rijksmuseum
  • Mentrum
  • Van der Pekstraat
  • Haarlemmerstraat
  • GVB pont
  • OBA Amsterdam

Boeken en bezoeken

De agenda van onze optredens in 2018 staat vanaf begin december op de website. Of volg het koor via Facebook. U kunt ons ook voor een besloten bijeenkomst inhuren. Het Amsterdams Kerstkoor draagt graag bij aan de kerstsfeer om uw medewerkers, klanten, bezoekers, gasten of bewoners in kerststemming te brengen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waar ook in Amsterdam: we komen graag!